516

Basketball Shoot

imdb-logo

Runnergames’in geliştirdiği Basketball Shoot, oynamaya alışık olduğunuz bir şut atma oyunu. Dilerseniz basketbol türündeki bu yapıma daha yakından bakalım. Başarılı oyunları ile tanıdığımız Runnergames’in Basketball Shoot’u, Google Play Store’da bolca mevut olan bir şut atma oyunu. Bakalım bu oyun onlar kadar başarılı mı, yoksa bir hayal kırıklığı mı? Basketball Shoot, Google Play Store’da ortalama 4,5 puan ortalamasına sahip. 2,1 Megabyte boyutuna sahip oyun, Android 2.1 ve üstü sistemlerde çalışıyor.

Basketball Shoot’da, topu potaya atacağınız hızı ve kavisi siz belirliyorsunuz. Diğer oyunlardan alışık olduğunuz bu sistem Basketball Shoot’da neredeyse kusursuz işliyor. Bu oyunda rahat olabilirsiniz zira diğer oyunlardaki gibi zamana karşı yarışmıyorsunuz.

Yapım normal olarak 10 atış hakkı veriyor size. Her başarısız atışlarınızda atış sayınız düşse de arka arkaya isabet bulmanız durumunda kalan atış sayınız düşmüyor. Bir nevi yapacağınız kombolar sizin oyundaki kaderinizi belirliyor diyebiliriz.

Belirli bir isabet sağlamanız durumunda bir sonraki bölüme geçiyorsunuz. Eğer kombolorda başarılı olduysanız ve kalan atış sayınız fazla ise önünüz daha da açılıyor.

imdb-logo


Beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

516
admin

0 Yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir