Windows Phone 8 Office Remote
PC üzerinde yer alan ve düzenli bir iş hayatı olan kişilerin her an ulaşmak zorunda kalabileceği Office programı dosyalarını telefon üzerinden kontrol etmemizi sağlayan Office...
PC üzerinde yer alan ve düzenli bir iş hayatı olan kişilerin her an ulaşmak zorunda kalabileceği Office programı dosyalarını telefon üzerinden kontrol etmemizi sağlayan Office...
Windows Phone 8 işletim sistemli telefonların üretiminde lider konumda bulunan Nokia bu vakte kadar hiçbir dört çekirdekli telefonu bizlere sunmadı. Buna rağmen performans konusunda sıkıntı...
Windows Phone 8 satışları Nokia’nın Lumia serisiyle birlikte ilk çıktığı zamanlarda tavan yapmış, hem Nokia’ya hem de Microsoft’a büyük yarar sağlamıştı. Nokia şu an halen...
Microsoft, akıllı telefonlarında kullandığı işletim sistemi olan Windows Phone 8 şu ana kadar birçok telefon firmasını bataktan kurtarırken kullanıcılar tarafından oldukça sevildi. En az PlayStore...
Windows Phone 8 kullanıcılarını yıl sonunda büyük sürprizler bekliyor. Yıl sonunda Microsoft tarafından büyük bir el atımına uğrayacak olan işletim sistemi artık 1080p çözünürlük ve...
Windows Phone 8 işletim sistemi tüm telefon piyasasına hem yeni bir soluk hem de yeni bir gelir kapısı açtı. Özellikle Nokia bu gelişimden oldukça kârlı...
Dave Heiner yani microsoft başkan yardımcısı geçtiğimiz gün kendi blogunda yayımladığı bir yazıda YouTube ve Google’ı büyük eleştirilere hedef olarak tuttu. Google’ın YouTube’u satın aldığını...
Yıllar önce HTC tarafından üretilen ve iki yıldır hiçbir ek paket ile güncellenmeyen HD2, piyasanın hala en çok şaşırtan telefon modelleri arasında bulunuyor. Normalde Windows...
Windows Phone 8’e Apollo Plus güncellemesi geliyor. Henüz Microsoft tarafından resmi olarak onaylanmayan güncellemenin tüm özellikleri internete sızdırılmış gibi gözüküyor. Apollo Plus güncellemesi ile artık...
Windows Phone 8, büyük ihtimal Windows 8 ile resmi olarak yayımlanacak. Ancak henüz işletim sisteminin betası bile dağıtılmamışken çekeceğimiz uygulama sıkıntısı bizleri endişelendiriyor. Kafamızdaki soru...