iOS 7 için iOS 6 teması
pw5a29 tarafından iOS 6 teması artık iOS 7 için tasarlandı ve siz de temanızı eski haline getirmek istiyorsanız aşağıda vermiş olduğumuz linkten gerekli dosyaları indirebilirsiniz....
Birkaç ay önce iOS 7 kullanıcılarla buluşturulmuştu. Ünlü bir tasarımcı tarafından baştan sona kadar yeniden tasarlanmış olan yeni mobil işletim sistemi kullanıcılardan tam not alırken...
Apple’ın en son mobil işletim sistemi olan iOS 7 yaklaşık 2 ay önce tam sürümüyle birlikte kullanılmaya başlandı. Yeni sisteme geçtikten sonra işletim sistemi pilden...
Apple yeni mobil işletim sistemini tanıttı ve artık geri kalanı bizde. İşletim sistemi uzun beta aşamalarından geçerken maalesef bir güvenlik hatasıyla bizlere ulaştırıldı ama bunun...
Uzun zamandır beta sürümlerini çıkaran Apple’ın yeni mobil işletim sistemi iOS 7’nin tam sürümü sonunda yayımlandı. Dün gece saatlerinde yayımlanmış olan iOS 7 milyonlarca kullanıcı...
İkinci beta versiyonu developerların kullanımına sunulan iOS 7’de ilk hata ortaya çıktı. Sistem ve grafik bakımından şu ana kadar bir hata bulunamazken kusursuz olarak gözüken...
İOS 7 2. betası kullanıcılara sunuldu, Yeni beta sürümü, ilk sürümde yer alan çok sayıdaki hatanın bir bölümünü gideriyor. Ayrıca, genel performans iyileştirmesinide gidildi. iOS...
Geçtiğimiz hafta düzenlenen WWDC etkinliğinde tüm detaylarıyla tanıtılan ve fazlasıyla beğenilen iOS 7’nin sadece iPhone tasarımını görmüştük, şimdi ise iPad tasarımları bizlerle paylaşıldı. iPhone 4/4S,...
Geride bıraktığımız gece WWDC etkinliğinde tanıtılan iOS 7’yi şu anda indirebilirsiniz. Aşağıda vermiş olduğumuz linke tıklayarak iOS 7’yi nasıl kuracağınızı görebilir, sorunsuzca bir kurulum gerçekleştirebilirsiniz....
Dün akşam düzenlenen WWDC etkinliğinde tanıtılan iOS 7’yi sizin de telefonunuza yükleme vaktiniz geldi. Peki iOS 7 nasıl kurulur ve iOS 7 nasıl yüklenir? Şu...