509

cube_2

Son zamanlarda sizlere birçok üç boyutlu yazıcı haberi sunduk. Bu yazıcılar dünyanın kaderini en çok değiştirecek olan geliştirmelerden biri olarak gösterilirken sonunda Türkiye’de de satışa sunulmaya başladılar. Üç boyutlu yazıcılar sayesinde bir ev bile yapılırken Türkiye’ye gelmiş olan Cube 2 tabi ki çok daha küçük kapsamlı bir cihaz. Biz de bu yazımızda sizlere Cube 2 İnceleme konusunu sunduk. Eğer siz de bu cihaz hakkında meraklıysanız ve satın almak istiyorsanız aşağıdaki bilgilere bakabilirsiniz.

Protosis firmasının temsilciğinde Türkiye pazarı ile buluşan Cube 2, son kullanıcıların evde güvenle kullanabilecekleri bir üç boyutlu yazıcı. Güvenlik, çocukların ve yetişkinlerin evde kullanımında sertifikalandırılmış durumda. Kullanıcılara hediye edilen 25 tane üç boyutlu model var. İnternette bulunan hazır kaynakları kullanarak cep telefonu kılıfından, anahtarlığa kadar birden fazla ürünü de ücretsiz açık kaynaklar vasıtası ile üretebilirsiniz.

PLA ve ABS kartuşlara sahip olan Cube 2 her iki türde de 16 farklı renk seçeneğine sahip. Baskı hacminiz 14 x 14 x 14 cm boyutlarında. Daha büyük tasarımları cihazın yanında gelen yazılımla ölçekleyerek bu alana sığdırabiliyosunuz. Basılan nesnenin yerine kalması için de suda çözünebilen bir yapıştırıcıyı baskı tabakasına uygulamak gerekiyor.

Cube 2 son kullanıcıların evde güvenle kullanabilecekleri bir üç boyutlu yazıcı. Bu güvenlik, çocukların ve yetişkinlerin evde kullanımında sertifikalandırılmış durumda.

Teknik Özellikler

Baskı malzemesi: PLA veya ABS plastik,
Renk sayısı: 16
Baskı hacmi: 14 cm x 14 cm x 14 cm
Katman inceliği: 200 mikron (0,2 mm)


Beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

509
admin

0 Yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir