542

Pek çok açıdan fayda sağlayan cep telefonları artık içinde barındırdığı ve yüklenebilen uygulamaları ile daha faydalı bir hale geldi. Sağlıktan, spora hatta iş imkanlarına kadar çok geniş bir alanı kapsayan bu uygulamaların pek çoğu ücretsiz olarak kullanıcılarına sunulurken, bazı uygulamalarda küçük bir ücret karşılığında satılabiliyor. Cep telefonlarının artık her yaştan insanın elinde olduğunu düşünürsek; 2019 yılında en beğenilen ve en çok kullanılan ücretsiz mobil uygulamaların neler olduğuna bir göz atalım.

  • VLC for Android: Video oynatıcı olarak karşınıza çıkacak olan bu program sayesinde çektiğiniz kayıtlara pek çok detay ekleyebiliyorsunuz. Ses kontrolü de sağlayabilen uygulamada alt yazı özelliği dahi mevcut.
  • Duolingo: Özellikle dilini geliştirmek isteyen ya da sil baştan öğrenmek isteyenlere özel olarak hazırlanan bu uygulama, pek çok yabancı dili destekliyor. Ücret ödemeden sahip olabileceğiniz uygulamada dersler ve ders içeriklerine uygun testler yer alıyor.
  • Motion Stills: Fotoğraf çektirmekten ve çekmekten hoşlananlara hitap eden bu uygulama sayesinde kendinize ait klipler oluşturmanız artık çok kolay.

Beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

542
editor

0 Yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir