518

Air Attack HD Lite

imdb-logo

Air Attack HD, Google Play Store’daki arcade tabanlı en başarılı oyunlardan birisi ancak 2,89$ fiyat etiketine sahip. Sizler için ücretsiz sürümüne göz attığımız Air Attach HD Lite’da sular bir dakika bile durulmuyor. Air Attack HD Lite, Android 2.0.1 ve üzerinde çalışıyor. 27 Megabyte boyutundaki yapım, 10 milyon indirme rakamına ulaşmış durumda.

Bir çok özelliği bulunan yapım, günümüze göre orta seviye grafik kalitesi sunuyor. Yine de bir çok askeri aracın modellemesi çok başarılı yapılmış. Jet uçaklarından, hücum botların, ufo benzeri uçaklardan, zeplinlere kadar bir çok araç heycan verici bir atmosfer oluşturuyor.

Atmosfer demişken oyunun müziğinin harika olduğunu ve savaşın gerilimini yansıttığını söylemekte fayda var. Ses efektleri de bir o kadar başarılı.

Air Attack HD Lite, dikey da ya da yatay oynanabiliyor. Bunu oyunun ana menüsündeki Landscape yazısına dokunarak gerçekleştirebilirsiniz. Oyunu açıp oynamaya başladığımızda ise yüzeysel Space Invaders oynanışının geliştirilmişi ile karşılaşıyoruz.

Oyunun başında zorluk seviyesi ve uçak seçimi yapabiliyoruz. Toplamda üç adet zorluk seviyesinin bulunduğu yapımda, iki adet de oyun modu bulunuyor. Arcade ve Survival. Survival modunu açmak için Arcade’deki bölümleri bitirmelisiniz.

Oynadığınız bölüm ve zorluk seviyesine bağlı olarak yapmanız gereken görevler bulunuyor. Düşmaların %95’ini öldürmek, 50 tane bina yok etmek gibi.

Air Attack HD Lite, ekranın tamamen düşmanlarla dolu olduğu bir oyun. Düşman uçak filoları, uçaksavarlar, kara ve su açları derken hep ateş altındasınız ve dikkatli olmak zorundasınız. Vurduğumuz düşmanlardan sağlık, para gibi araçlar toplayabiliyoruz.

Bu paralar ile bölümün ortalarında çıkan bir uçağa yanaşarak yükseltme yapabiliyoruz. Buradan silah, sağlık paketi gibi şeyler alabileceğiniz gibi aynı zamanda uçağınıza güçlendirmeler de alabilirsiniz.

imdb-logo


Beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

518
admin

0 Yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir