512

Ace Box Race

imdb-logo

Ace Box Race, yarış oyunları kategorisindeki farklı oyunlardan. Yarışmaktan ziyade engellerle dolu yollardan geçmeye çalıştığımız bu oyun biraz yetenek gerektiriyor. Ace Box Race, 11 Megabyte boyutunda. Yarış kategorisindeki yapım Android 2.1 ve üstünde çalışıyor. Ayrıca Google Play Store’da 4.0 puan ortalamasına sahip.

Oyunu tepe kamerası ile görüyoruz. Bu çoğu yarış oyununda görmediğimiz bir detay. Ayrıca kamera açısının hafif eğik olması da bir güzel unsur. Ancak bu kamera açısı sadece görsel olarak değil güzellik katmaya değil önümüze çıkacak engelleri görüp yok kaçmamıza ve ya yok etmemize yarıyor.
Dört farklı kontrol metodu bulunan oyunda önümüze çıkan engellerden zıplayarak (evet bu araba zıplayabiliyor!?) eğilerek, sağ sola kaçarak ve arabanın ön kısmından çıkan kol benzeri aracı kullanarak sıyrılıyoruz. Ancak bu kadar kolay değil tabi işler. Dar ve engellerle dolu bir yolda ne kadar ileri gidebilirsiniz? işte bu sizin kabiliyet ve sabırınızı kalmış.
Puan yapma amaçlı olan bu yapımda, bir erkek ve bir kız karakterden istediğimizi seçebiliyoruz. Karakterlerin artıları ya da eksileri yok. Sadece görsel bir değişim oluyor. Eğer oyunun hızı size fazla geldiyse -ki fazla hızlı değil çünkü oyun normal ayarda başlıyor,- bu hızı düşürebilirsiniz. Benim için çocuk oyuncağı derseniz de hızı arttırabilmeniz mümkün. Ama oyunda ilerlemenin zor olduğunu belirtelim.

Görsel olarak başarılı olan Ace Box Race, ses ve müzikleri ile ortalama bir performans veriyor. Oynanış olarak da değişik bir yol izleyen yapım, daha rahat bir sürüş sunabilse daha da başarılı olabiilirdi.
Oyunu deneme amaçlı oynadığımız için fazla kasmadık ve bu sebepten çok fazla ilerleyemedik. Belki de siz okuyucularımız çok daha fazla ilerleyebilirsiniz. Sonuç olarak Ace Box Race ortalama bir oyun olarak marketteki yerini alıyor.

imdb-logo


Beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

512
admin

0 Yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir