534

Sony Xperia M2 Aqua

Son senelerde suya ve toza karşı dayanıklı tanıttığı telefon modelleriyle telefon sektöründeki eski marka değerini yakalamayı başarmış olan Sony’den yeni bir telefon daha geldi: Xperia M2 Aqua. Bu telefon özellikleri bakımından orta segmentte konumlanırken OmniBalance tasarım sistemine sahip. Telefon yine son zamanlardaki ideal fikir gibi suya ve toza karşı dayanıklı. Suyun 1.5 metre altına kadar indirip rahatlıkla kullanabilecek olduğunzu telefon tüm hava şartlarında da sorunsuz çalışıyor. Ayrıca su içinde kullanılması için özel geliştirilen kamera tuşu da su altında fotoğraf ve video çekmenizi sağlıyor. Sony Xperia M2 Aqua fiyatı henüz ne Türkiye’de ne de yurt dışında açıklandı.

Xperia M2 Aqua’nın teknik özellikleri

Akıllı telefonun teknik özelliklerinden bahsetmenin zamanı geldi. Gücünü Qualcomm’un 1,2 GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli Snapdragon 400 işlemcisinden alan cihaz, 4,8 inç büyüklüğünde qHD ( 960×540) çözünürlüklü bir ekrana sahip. Cihazın RAM miktarını Sony’nin paylaştığı basın bildirisinde bulamadık ancak Xperia M2 Aqua’nın tahminen 1 GB RAM’e sahip olduğunu düşünüyoruz.

Batarya

Sony’nin yeni telefonu çıkartılamayan 2300 mAh gücünde bir bataryaya sahip. Sınıfındaki en yüksek mAh değerine sahip bataryalardan birisini içerisinde barındıran Xperia M2 Aqua’nın ekran çözünürlüğü ve işlemcisi de göz önüne alındığında tatminkar sonuçlar ortaya çıkabileceğini ön görmek mümkün.


Beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

534
admin

0 Yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir