510

Gold Miner

imdb-logo

Hiç altın madencisi olduğunuzu düşündünüz mü? Gold Miner ile yer altındaki altınları toplayıp kendi servetinizi oluşturabilirsiniz. işte klasik bir oyun olan Gold Miner. Gold Miner, 4.1 Megabyte boyutunda. Android 2.1 ve üstü sistemlerde çalışıyor. Google Play Store’da ortalama 4.2 puan tutturmuş.

Bir madenciyi yönettiğimiz Gold Miner’da, attığımz halat ile yer altındaki altınları toplamaya çalışıyoruz. Bu halat o kadar güçlü çeliklerden yapılmış olsa gerek ekran görüntsünden gördüğünüz üzer bu koca taşları da alabiliyor. Tabii ki bu koca taşların maddi bir değerleri yok. Sadece kısıtlı olan sürenizi çalıyorlar. Burda da konu altınları doğru atışlarla toplamanız gerektiğine geliyor.

Madencimizin sağa sola doğru salladığı halatı, herhangi bir altına denk geleceği zaman bir dokunuşla fırlatmalı ve altınları yukarı çekmelisiniz. Oyunun size belirlediği bir hedef puan var. Bu puana kısıtlı bir zaman içinde ulaşmanız durumunda bir sonraki bölüme geçebiliyorsunuz. Bölüm aralarında ister kazandığınız altınları, isterseniz satın alacağınızı kredileri kullanarak bazı geliştirmeler alabiliyorsunuz. Bu geliştirmeler size bazı avantajlar sağlıyor. Bir altının normalinden üç katı fazla puan vermesi gibi.
Sonuç olarak Gold Miner için denenmesi gereken bir oyun diyemiyoruz. Siz kullanıcı olarak karar vermelisiniz. Biz ortada kaldık.

imdb-logo


Beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

510
admin

0 Yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir