524

3_moto_x

Geçtiğimiz sene Lenovo tarafından satın alınan Motorola, firmanın ismini mobil sektörün en büyük 3. firması haline getirmeyi başarmıştı. Google tarafından satın alındığından beri başarılı bir grafik ortaya koyan Motorola, görünen o ki Lenovo’nun elinde de gayet iyi olacak. Yakın zamanda tanıtılmasını beklediğimiz 3. nesil Motorola Moto X için internete sızıntılar düşmeye başladı. Teknik özellikleri bakımından bizleri şaşırtmayıp üst segmentte yer alacak olan telefonun tasarımına dair bir fotoğraf ise halen gelmiş değil.

3. nesil Moto X’in teknik özellikleri sızdı
Android 5.1.1 Lollipop ile geleceği söylenen 3. nesil Moto X, STJS Gadgets Portal adlı sitenin sızdırdığı listeye göre 5.2 inç büyüklüğünde QHD çözünürlüğünde AMOLED ekrana sahip olacak.

LG’nin G4 modelinde kullandığı Snapdragon 808 işlemcisinden gücünü alacak olan 3. nesil Moto X, ilginç olarak 4 GB RAM ile gelecek. Depolama seçenekleri ise 32 ile 64 GB olacak. Kamera tarafında ise arkada 16 Megapiksel, ön tarafta ise 5 Megapiksellik çözümlere sahip olacak olan ürün, iddialara göre 3280 mAh gibi oldukça yüksek bir bataryaya sahip olacak. Bakalım iddialardaki gibi 3. nesil Moto X’in özellikleri böyle mi olacak? Merakla bekliyoruz.


Beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

524
admin

0 Yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir