525

2016 YILININ HİT TELEFONLARI

Bilindiği gibi akıllı telefonlar özellikle son zamanlarda hayatımıza çok fazla yer kaplamaktadır.

Peki,  bu yıl en çok satan telefon acaba hangisi. Ya da bir telefon almak istiyor isek bu telefon hangisi olmalı. Bunun için bize lazım olan 2016 en çok satılan telefonlar sıralaması nasıldır acaba? Dev telefon firmalarının ürettiği yeni model telefonların tamamı akıl alıcı bir şekilde tasarlanmıştır. Burada bizim seçmemiz gereken tabiî ki alıştığımız işletim sistemidir.

En çok kullanılan işletim sistemi. En çok kullanılan işletim sistemi tabiî ki de android işletim sistemi olmaktadır. Özellikle daha kolay bir kullanım sunan android işletim sistemi çıkardığı yeni sürümleri ile kullanıcılarını adeta büyülemektedir. Bilindiği gibi ülkemizde kullanılan akıllı telefon için 3 adet işletim sistemi bulunmaktadır.

1 İOS işletim sistemi

2 ANDROİD işletim sistemi

3 WİNDOWS işletim sistemi

Hangisi daha kullanılabilir? Bunların iki tanesi zaten bilindiği gibi kendi cihazlarına özeldir. Yani İOS işletim sistemi sadece APPLE cihazları için kullanılan işletim sistemi. Diğer biri ise WİNDOWS işletim sistemi, bu da sadece NOKIA cihazlar için geliştirilmiş işletim sistemi. Geri kalan ANDROID işletim sistemi, geri kalan cihazlar için geçerlidir. Bizim seçmemiz gereken 2016 en çok satılan telefonlar arasında hangisinin daha çok satıldığıdır.

Bu telefonlar arasından seçeceğimiz en iyi telefon bizim işimiz en iyi çözecek telefondur.

Neden en çok satan telefon. Her yılın olduğu gibi bu yıl içinde 2016 en çok satılan telefonlar bizim ilk tercihimiz olması gerekmektedir.


Beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

525
editor

0 Yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir