510

DicePlayer

imdb-logo

Akıllı telefonlar özellikle multimedya özellikleri ile ön plana çıkan cihazlar. Son yıllarda ekranları giderek büyüyen ve 5.3 (mesela Samsung Galaxy Note) inç’e kadar çıkan bu cihazlarla video izlemek de mümkün. Her ne kadar birçok mobil işletim sisteminde standart bir video oynatıcı olsa da bu uygulamaların çok başarılı olduğunu söylemek zor.

Aynı durum Android işletim sistemi için de geçerli. Bu işletim sistemi için en iyi video oynatıcı alternatiflerinden biri olan Dica Player Ad. sürümü inceleme konuğumuz oluyor. Daha önce yine bu sayfalarda incelediğimiz Mx Player’ın bir benzeri olan Dice Player’ı Google Play online yazılım mağazasına cep telefonlarımızdan girerek indiriyoruz.
Uygulamanın toplam büyüklüğü 5.4 MB. Yükleme ve kuruluman ardından yazılımı kullanmaya başlıyoruz. DicePlayer ilk olarak telefonumuzdaki videoları tarıyor. Arzu edersek istediğimiz bir klasöre de girerek videoları oynatabiliyoruz.

DicePlayer Ad.’nin 2.0.7 sürümü bizden tam not alıyor. Android işletim sistemi kullanan akıllı bir telefonunuz varsa olmazsa olmaz uygulamalar arasına DicePlayer’ı da almanızı şiddetle öneririz. Yazılımı Android işletim sistemli telefonunuza yüklemek için buraya tıklayın.

imdb-logo


Beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

510
admin

0 Yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir